Ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren

Geen categorie

41 Foodvalley woningen op kazerneterrein te Ede


EDE – 2 april 2015. De eerste bewoners van het Kazerneterrein in Ede hebben de sleutel van hun woning ontvangen. Woonstede levert de komende weken in totaal 41 woningen op.

Woonstede helpt zo veel mogelijk starters, senioren en gezinnen om een plek te vinden waar ze kunnen wonen. Door verstandig te investeren en goedkoop te bouwen zorgt Woonstede voor een reële huurprijs. Bijzonder bij de woningen van het Kazerneterrein is dat ze binnen de regio zijn bedacht en gebouwd. Mede daardoor konden de woningen in zes maanden tijd worden gerealiseerd.

De woningen liggen in de prachtige groene omgeving van de voormalige kazerneterreinen in Ede aan de Verbindelaarsweg en Veldpost. Het ontwerp is van Theo Verburg architecten, IBT Veenendaal verzorgde de constructieberekeningen en –tekeningen en bouwbedrijf Kreeft bouwde de woningen. De hoogteverschillen in het terrein vormden best een uitdaging bij het bouwen en ontwerpen van het plan. Elke woning werd aan één kant toegankelijk zonder dat daar een trap nodig is. De ligging van de woningen is nabij bos en heide en op loopafstand van Ede centrum. De wijk is onderdeel van het project ‘Veluwse Poort’

TERUG