Ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren

WIE WE ZIJN


Wij zijn IBT, Ingenieurs in BouwTechniek. Constructies, bouwen en bouwfysica, dat is waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Van een kleine verbouwing tot een groot kantorencomplex of kerkgebouw. Maatwerk en een gedegen advies, dat is wat ieder gebouw nodig heeft. Maatwerk omdat ieder gebouw uniek is. Gedegen advies omdat ieder gebouw veilig en duurzaam moet zijn. Ieder gebouw is een uitdaging, een uitdaging die IBT aangaat. En dat doet ons ingenieursbureau al sinds 1968.

We zijn ervan overtuigd dat uw bouwproject gebaat is bij onze brede blik op de bouwwereld en onze uitgebreide kennis van het vakgebied. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door ons lidmaatschap van NLingenieurs (voormalig ONRI) en onze ISO 9001-certificering.

Omdat we ons bewust zijn van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid sponsoren we jaarlijks diverse goede doelen in binnen- en buitenland. Zo dragen we onder andere bij aan een prachtig project van Woord en Daad in het noorden van Burkina Faso waarbij boeren worden getraind om de opbrengst van hun oogst te verhogen en zo armoede en honger te bestrijden.