Ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren

Geen categorie

Brouwerspoort open voor publiek op Dag van de Bouw


VEENENDAAL – In Veenendaal kunt u er niet langs zonder het te zien: de bouwput van Centrumplan Brouwerspoort. Bent u ook benieuwd wat er nu eigenlijk gebeurd op deze bouwplaats en hoe Brouwerspoort er over een poosje uitziet? Zaterdag 6 juni, de Dag van de Bouw, is het project open voor belangstellenden.

In dit multifunctionele binnenstedelijke project worden winkels, woningen, ruimten voor medische dienstverlening, een cultuurcluster en een ondergrondse parkeervoorziening gerealiseerd. Het nieuwe Kees Stipplein wordt het cultuurplein binnen Brouwerspoort. Met de bibliotheek, kunstuitleen, historische vereniging, muziekschool, volksuniversiteit en historisch museum wordt dit het nieuwe kloppend hart van Veenendaal.

In opdracht van Bouwcombinatie Brouwerspoort verzorgde IBT Veenendaal alle constructeurwerkzaamheden voor het project Brouwerspoort in het nieuwe centrum van Veenendaal.

Zaterdag 6 juni 2009 staat dit project voor u open tijdens de jaarlijkse Dag van de Bouw. Vanaf 12.00 uur organiseert de gemeente Veenendaal een startfeest voor het Kees Stipplein.

Bezoek deze dag de stand van IBT!

Meer informatie over de Dag van de Bouw op

Lees meer over Brouwerspoort Veenendaal op de projectpagina van IBT, klik hier.

TERUG