Ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren

Geen categorie

Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor aan de Boylestraat 24 te Ede


EDE – 7 oktober 2014. Op de unieke zichtlocatie bij het knooppunt A12-A30 verrijst een plan van kantoor en industriële hallen. Dit plan bestaat uit 3 fases.

De eerste fase is in 2013 gerealiseerd en bestaat uit hallen met een totale oppervlakte van 3.300 m2. De constructie van de hallen bestaat uit een fundering op staal, een vloer op zand, een staalconstructie met diverse kraanbanen op onderslagliggers met een overspanning van 24 m.

De tweede fase bestaat uit een hal van 1.400 m2. In verband met de grote vrije overspanning zijn bij deze hal raatliggers toegepast. In de hal is een verdiepingsvloer van 700 m2 aangebracht.

De derde fase is nu in uitvoering en bestaat uit de realisatie van een kantoor aan de zichtzijde A12. Het kantoor bevindt zich voor het grootste deel op de verdieping en heeft een oppervlakte van ruim 700 m2; onder het kantoor kan geparkeerd worden.

In opdracht van Hardeman en Van Harten heeft IBT de gehele constructie berekend en getekend en benodigde bouwbesluitberekeningen gemaakt.

 

 

TERUG