Ingenieursbureau voor architecten, aannemers, projectontwikkelaars en particulieren

Opening School met de Bijbel Wekerom

Geen categorie

Opening School met de Bijbel Wekerom


WEKEROM – De burgemeester van Ede, Van der Knaap, opende woensdag 23 november het nieuwe gebouw van de School met de Bijbel in Wekerom. Inmiddels wordt de school al gebruikt door ongeveer 250 kinderen. Het mooie nieuwe schoolgebouw is met 13 lokalen zelfs berekend op een groei van de school.

De officiële opening begon met een feestelijk pleinconcert. Met allerlei bouwmaterialen, van cementkuipen tot steigeronderdelen, gaven de schoolkinderen een uitvoering. Daarna opende de burgemeester de nieuwe school door het eveneens nieuwe logo te presenteren. De nieuwe school past in de ontwikkeling van het dorpscentrum. De komende tijd wordt gewerkt aan de realisatie van een nieuw dorpsplein, een Kulturhus (gebouw voor cultuur, zorg, welzijn, educatie), appartementen en woningen.

Architectenburo Roos en Ros uit Oud-Beijerland maakt het ontwerp van de school. In hun eigen woorden is het een “duurzame school die wordt gekenmerkt door een overzichtelijke structuur, heldere kleuren, veel daglicht en zichtlijnen en een dorps landschappelijk karakter.” Ingenieursbureau IBT Veenendaal verzorgde de constructieadviezen.

TERUG